Ridhus & bana

Ridhus eller ridbana

Ridhus & bana

På vår anläggning finner du idag ett ridhus med måtten 20*46 m en stor paddock med måtten 40*85 m samt en ”sk. galoppslinga” på ca 900 m. Vi har även en mindre rundcorall som håller måttet 10 m i diameter. Anläggningen är först och främst till för alla oss som står här men det går bra att komma utifrån också! Se priser nedan.

Det finns hinder både i ridhuset och i paddocken samt ett dressyrstaket till paddocken som går att bygga med måtten 20*40 m eller 20*60 m.

Vår paddock består av underlaget Terra-tex. Terra-Tex är ett material av fin fin typ sandstrandssand där man blandar i ett syntetiskt textilmaterial. Detta är otroligt härligt att rida på! Nästan helt tyst och härligt sviktande.

Paddocken passar även utmärkt för hoppträning i grupp!

Vår galoppslinga är en konditionsbana med ett underlag bestående av stenmjöl och gjutgrus. Perfekt att träna tex intervallträning på.

Underlaget i ridhuset består av stenmjöl och sand som är uppblandat med sågspån. I ridhuset finns speglar och musikanläggning. Här anordnar vi även löshoppning med jämna mellanrum. Se kalender.

Märk väl att vi har olika underlag på vår anläggning! Detta för att hästarna ska få så stor variation som möjligt på de underlag som de dagligen arbetar på, dvs ett varierat jobb på olika underlag i kombination med naturens egna.

Priser för er utifrån

Ridhus, ridbana, galoppslinga enstaka tillfälle 100 kr

Ridhus eller ridbana

Hel månad 350 kr Tre månader 950 kr Sex månader 1700 kr Helår 3100 kr

Anläggningskort (ridhus, ridbana & galoppslinga)

Hel månad 475 kr

Galoppslinga

Hel månad 200 kr

Alla priser är per person! Medryttare till person som löst avgift kan köpa in sig för 150 kr/månad.
Att hyra hela ridhuset eller ridbanan eller galoppslingan kostar 250 kr per påbörjad timme.

All betalning ser i förskott från den 1:a varje månad. Bg 376-5476.
Alla kontakter för överenskommelse av ridning på anläggningen eller hyra av ridhus, ridbana mm ska alltid och kan endast ske genom Angelica på 0702-19 24 19 eller angelica@bashultsgard.se
OBS!! Alla hästar som kommer till anläggningen ska vara friska!!