Boende

Övernatta

Boende

ALLT UNDER ETT TAK

Casa el Rosso

Boka rum

Flera olika övernattningsrum

På Bashults Gård finns det flera övernattningsrum, fördelat på dubbelrum, trebäddsrum och familjerum, ovanpå stallet; Casa El Rosso. Rummen är ljusa med liggande vit panel och golven har ursprungligen varit från hörännet i det gamla stallet som revs 2009. Stilen är genomgående en blandning mellan New England och Svensk allmoge för att både vara funktionell men också estetiskt tilltalande och rofylld. Vi är är bokningsbara via www.booking.com. Går även bra att ringa direkt till oss. Se fliken kontakt.

För den som vistas med barn finns både barn- och spjälsäng att tillgå. Givetvis finns även skötbord och barnstol för det mindre barnet. Trådlöst nätverk finns tillgängligt och flera rum har HDTV med DVD.

Rummen & vissa utrymmen på gården är döpta efter några av gårdens djur som funnits eller finns på gården: Jon Ross, Åsa-Lisa, Amore, Py-Lotten, Åsa-Lisa, Bonnie och Schou Nuff. I anslutning till rummen finns modernt kök, sällskapsytor, lek- och tv-hörna samt flera toaletter och duschar. Allt uppfört under 2010.

Rum

Pris per natt från 675:- för tvåbäddsrum med delat badrum.
Familjerum med eget badrum från 1450:-
(utcheckning 11.00, frukost kan köpas, 85 kr pp)
Längre uthyrning, kontakta oss för offert.

Nu finns även tillgång till gym med maskiner, fria vikter och bordtennisbord.

Boka rum