Sadelutprovning

Sadelutprovning

Vi hjälper dig hitta rätt!

Utbildad & duktig personal

Vill du se över din utrustning eller prova ut ny sadel?

Hanna på Bashults Gård är certifierad Equipment Coach utbildad på UPH i Älvsered.

I den 9 månader långa utbildningen utbildas eleverna främst i sadelutprovning men även anpassning av all övrig ridutrustning som träns, bett och benskydd mm.  Diplomering samt certifiering efter teoretiskt prov i muskellära mm. samt praktiskt prov i utprovning av sadlar.

Vill du prova ut sadel hos oss erbjuder vi en lugn miljö och möjlighet att provrida i vårt ridhus eller på vår ridbana. Hinder finns om du provar ut hoppsadel.

Föredrar du att prova ut i ditt egna stall så kommer vi ut till dig mot milersättning (27:50 kr/mil)

Sedan våren 2017 är vi återförsäljare på ErgoX2 sadlar. Vill du läsa mer om sadlarna och hur vi arbetar, gå in på deras hemsida för mer information eller kontakta Hanna direkt.

www.ergox2.se

Var åttonde vecka har vi duktiga Malin Westman ”Häst i Form”, Equifysioterapeut och diplomerad hästmassör hos oss för behandlingar, jag anser att Malins arbete är ett fantastiskt bra komplement till sadelutprovningarna och rekommenderar henne varmt.

https://www.facebook.com/hastiform.mw/

Vi är även återförsäljare på Mattes alla produkter.

 

Priser, sadelutprovning:

Sadelutprovning av din befintliga sadel (1-2 sadlar max 60 min): 550 kr

Sadelutprovning ny sadel: 750 kr

Återbesök: 350 kr

Anpassning av träns och bett: 100 kr

 

Boka tid med Hanna 0733-882650 eller hanna@bashultsgard.se

From 10/8 -18 till 1/9 -19 Är jag föräldraledig och kommer inte ta emot några begagnade sadlar för försäljning. Under senhösten 2018 kommer jag fortsätta arbeta med sadlar från Ergox2 (utprovningar och försäljning), är du intresserad av detta mailar du mig och skriver Ergox2 i ämnesraden så återkommer jag så fort jag har ett datum.  /Hanna